Kit Receptie Focus Sat SD

KitFocSDUPC

Produs nou

Kit Receptie Focus Sat SD cu recepror model KAON

Mai multe detalii

5 Produse

149,90 € TVA incl.

Fisa Tehnica

Proprietati HD

Mai multe informatii

Echipament de receptie Focus Sat SD

 

Kitul Focus Sat include:

-antena de receptie de mici dimensiuni (diametru 60 cm)
- LNB
- sistemul de prindere a antenei si accesoriile specifice
- un receptor de satelit SD, cu telecomanda inclusa, 2 baterii, cablu SCART  si cartela de acces la serviciul Focus sat

La Focus Sat nu exista abonament cu facturi emise lunar, doar cartele de reincarcare.Sistemul de plata este asemanator cu sistemul de reancarcare a cartelelor telefonice in telefonia mobila. Cartela preplatita Focus Sat are un cod pin care se razuieste si incarci instant pachetul de programe ales pe 1 luna,3 luni,6 luni sau 12 luni,in functie de posibilitatea fiecaruia. Nu esti constrans de un abonament lunar care trebuie platit la o data fixa. Platesti cand doresti - in orice moment iti reancarci creditul, iti poti prelungi perioada de vizionare cu un nou interval de timp.

# ASIGURAM LA CERERE MONTAJUL PENTRU CLIENTII CE LOCUIESC IN PROVINCIA DI: TORINO, CUNEO, ASTI, VERCELI, BIELA.

Daca preferati plata prin PostePay pentru scurtarea timpului de prelucrare a comenzii trimiteti o fotografie a ricevutei de plata pe WhatsApp la numarul 3203606700. Nu uitati sa specificati numarul comenzii.

# Imediat efectuata comanda va rugam sa expediati o copie a dvs de pe buletinul romanesc pentru activarea smartcardului  pe numele dvs la adresa de email: receptoaretvit@gmail.com sau pe WhatsApp la numarul 3203606700 precizand si numarul comenzii.

# Comanda pentru receptor  este  luata in considerare decat in momentul cofirmarii platii si primiri carti de identitate ( Fotocopie ) a clientului.

# Livrarea se face in maxim 1 - 4 zile lucratoare pentru clientii au ales metoda de livrare prin Poste Italiane si care nu doresc montajul.

# Clientii care sunt in apropiere de Torino si au ales ca metoda de livrare "Ridicarea din magazin" pot cere detalii la numarul de telefon 3203606700 cu adresa magazinului de unde pot fi ridicate produsele comandate.

Imaginile urmatoarea descrierea sunt cu caracter orientativ si nu constituie nici un angajament din partea www.multimediale.ro. Ele sunt parte unui serviciu gratuit sunt orientative pot avea schimbari si variatii.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Kit Receptie Focus Sat SD

Kit Receptie Focus Sat SD

Kit Receptie Focus Sat SD cu recepror model KAON