Receptor Digi TV HD

RecDigHdRCSRDS

Produs nou

Receptor de satelit Digi TV HD model Kaon NA 1000HD

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

100,00 € TVA incl.

Reduceri de Volum

Cantitate Reducere Salveati
2 5,00 € Pana la 10,00 €

Fisa Tehnica

Proprietati HD

Mai multe informatii

Continut:

- receptor Kaon HD

- cablu HDMI

- telecomanda

- 2 baterii

Acest receptor poate fi achizitionat in abonament activand orice pachet de televiziune prin satelit disponibil la Digi Tv. In ceea ce priveste plata facturi lunare clientul are 2 modaliatati de plata:

- in tara pe adresa unde este domiciliat.

- on line pe site-ul www.rcs-rds.ro

# Oferta valabila numai pentru comenzile preluate de pe acest site!  Daca preferati plata prin PostePay pentru scurtarea timpului de prelucrare a comenzii trimiteti o fotografie a ricevutei de plata pe WhatsApp la numarul 3203606700. Nu uitati sa specificati numarul comenzii.

# Comanda pentru receptor este luata in considerare decat in momentul cofirmarii platii .

# Livrarea se face in maxim 1 - 3 zile lucratoare pentru clientii au ales metoda de livrare prin Poste Italiane si care nu doresc montajul.

# Clientii care sunt in apropiere de Torino si au ales ca metoda de livrare "Ridicarea din magazin" pot cere detalii la numarul de telefon 3203606700 cu adresa magazinului de unde pot fi ridicate produsele comandate sau rezervate.

# ATENTIE!!!! www.multimediale.ro nu se mai ocupa de incheierea contractelor RCS-RDS de inlocuirea sau adaugare de receptoare la abonament. Fiecare client se obliga sa activeze personal receptorul si  este direct raspunzator pentru activarea adaugarea sau inlocuirea receptorului.

# www.multimediale.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru refuzul celor de la RCS-RDS de a activa sau a adauga receptorul in abonament receptorul.

Imaginile sunt doar orientative si nu constituie nici un angajament din partea www.multimediale.ro . Ele sunt unui serviciu gratuit sunt orientative si pot avea schimbari si variatii .

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Receptor Digi TV HD

Receptor Digi TV HD

Receptor de satelit Digi TV HD model Kaon NA 1000HD